Civil Engineering 90


ارسال شده توسط دوست عزیز رضا نظام الاسلامی

دانلود

نویسنده: سروش شرقی ׀ تاریخ: سه شنبه 25 تير 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

معرفی گرایش های پر طرفدار و با اهمیت کارشناسی ارشد مهندسی عمران:

گرایش سازه

گرایش سازه یکی از مهمترین گرایش های رشته مهندسی عمران است، به این دلیل که اکثر زمینه های مهندسی عمران را پوشش می دهد

کاربرد

مهندسی سازه در ارتباط با تحلیل و طراحی سازه ها ،ساختمان، پل، سد و ... می باشد. این گرایش دارای حوزه وسیعی است بنابراین موضوعات متنوعی را می توانید برای انجام پژوهش و پایان نامه انتخاب نمائید. موضوعاتی مانند:

 سازه های فولادی و مسائل مرتبط با آن ها

 سازه های بتن مسلح و مسائل مرتبط با آن ها

 سازه و زلزله

 روش های تحلیل سازه ها

 ....و

دروس گرایش سازه در مقطع ارشد

تعداد واحدهای مقطع کارشناسی ارشد عمران در تمام گرایش ها 32 واحد است که شامل

 24 واحد دروس تئوری و عملی

 2 واحد سمینار

6 واحد پایان نامه است

دروس اصلی گرایش سازه عبارتند از

ریاضیات مهندسی پیشرفته، دینامیک سازه ها، تئوری الاستیسیته و پلاستیسیته و اجزاء محدود (finite elements)

همچنین تعدادی دروس اختیاری نیز باید بگذرانید، مانند سازه های فولادی پیشرفته، سازه های بتن آرمه پیشرفته، پایداری سازه ها و....

پذیرش

گرایش سازه یکی از محبوب ترین گرایش های مهندسی عمران در مقطع ارشد است که دارای پذیرش بالایی است در سال 87 بیش از 440 نفر. می توان گفت تقریبا تمام دانشگاه هایی که دارای مقطع کارشناسی ارشد عمران هستند، این گرایش را دارند. تمام دانشگاه ها مقطع ارشد خود را با گرایش سازه شروع می کنند (به جز دانشگاه ما که با داشتن مدیر گروه خود رای در همه چیز متفاوت است)

بازار کار

علیرغم اینکه این گرایش، پذیرش و در نتیجه فارغ التحصیل زیادی دارد، اما بازار کار خوبی دارد. چون این گرایش طیف وسیعی از کارهای عمرانی را تحت پوشش قرار می دهد. فارغ التحصیلان گرایش سازه می توانند در شرکت های مشاور به کار طراحی بپردازند، یا کار نظارت انجام دهند و یا به پیمانکاری روی آورند. همچنین امکان استخدام آن ها در وزارتخانه ها (راه و ترابری، مسکن و شهر سازی، نیرو و ...) ادارات دولتی نظیر (استانداری، شهرداری، اداره گاز و ...) و نیز شرکت های خصوصی وجود دارد.

ادامه تحصیل

امکان ادامه تحصیل در داخل کشور در مقاطع بالاتر (دکترا و فوق دکترا) وجود دارد

نکته مهم: به دوستانی که تمایل به ادامه تحصیل در مقطع دکترا دارند، اکیدا توصیه می شود دانشگاهی را انتخاب کنند که دارای مقطع دکترا در آن گرایش یا گرایش مشابه هم باشد. چون اساتید معمولا دانشجویانی را به عنوان دانشجوی دکترا گزینش می کنند که از آن ها شناخت داشته باشند. بنابراین در صورتی که دانشگاه شما دارای مقطع دکترا هم باشد، شانس بیشتری برای قبولی در مقطع دکترا خواهید داشت

گرایش زلزله

گرایش زلزله در سال های اخیر مورد توجه فراوانی قرار گرفته است. این گرایش علاوه بر در بر گرفتن مسائل مربوط به زلزله، تا حدودی گرایش های سازه و خاک و پی را هم پوشش می دهد

کاربرد

محور اصلی این گرایش پیرامون تحلیل و طراحی سازه ها در برابر زلزله، تحلیل و طراحی سازه های خاکی (پی، دیوار حائل، شمع و ...) در برابر زلزله و بارهای دینامیکی، بهسازی و مقاوم سازی لرزه ای، تحلیل خطر و ... است

دروس گرایش زلزله در مقطع کارشناسی ارشد

ریاضیات مهندسی پیشرفته، مهندسی زلزله، دینامیک سازه ها و دینامیک خاک

همچنین تعدادی دروس اختیاری نیز باید بگذرانید، مانند طراحی سازه ها در برابر زلزله، اجزاء محدود، تحلیل ریسک، تحلیل خطر پذیری و....

پذیرش

گرایش زلزله در سال 87 در حدود 150 نفر پذیرش داشته است. علاوه بر دانشگاه های سراسری پژوهشگاه بین المللی زلزله و پژوهشکده ساختمان نیز در این گرایش دانشجو می پذیرند.

بازار کار

گرایش زلزله دارای بازار کار مناسبی است، فارغ التحصیلان این گرایش می توانند در شرکت های مهندسی به کار طراحی سازه بپردازند، یکی از زمینه های مناسب کاری گرایش زلزله مقوله مقاوم سازی است (بحث مقاوم سازی در چند سال اخیر مورد توجه شایانی قرار گرفته است )، یکی دیگر از زمینه های کاری گرایش زلزله وارد شدن در بحث تحلیل خطر است که در سال های اخیر نقش پر رنگ تری پیدا کرده است. (همانطور که دوستان عزیز مطلع اند، برای طراحی سازه های متعارف از آئین نامه زلزله استفاده می شود، اما طراحی سازه های خاص نظیر سدها، نیروگاه ها، برج ها و ... مستلزم مطالعات جامع تحلیل خطر است)

ادامه تحصیل

امکان ادامه تحصیل در گرایش زلزله در مقطع دکترا در داخل کشور وجود دارد.


ادامه مطلب
نویسنده: مجید قربانی ׀ تاریخ: شنبه 22 تير 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

...«البته باید توجه داشت كه هر دانشجوی مهندسی عمران نمی‌تواند فرصت‌های شغلی خوبی داشته باشد. بلكه باید در دوران تحصیل به دنبال پژوهش ، تحقیق و یادگرفتن باشد نه این كه تنها واحدهای دانشگاهی را پاس كند و یا حتی به فكر یك معدل خوب دانشگاهی باشد. چون شركتهای عمرانی خصوصی و دولتی به دنبال یك نیروی كارآمد هستند نه فقط یك شاگرد اول دانشگاه »

 

به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب
نویسنده: حمید درویشی ׀ تاریخ: پنج شنبه 13 تير 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

با پیشرفت علم و فناوری در رشته های مختلف از جمله معماری و عمران و استفاده از آنها در طراحی سازه های مختلف،ساختمان های مدرن و بعضاً عجیب و جالب در کشورهای مختلف جهان ساخته میشوند که شکل ظاهری برخی از آنها معرف نوع کاربری آنهاست.

تصویر زیر مربوط به یک کتابخانه عمومی در شهر Missouri کشور آمریکا است.

در ایران نیز ساختمان هایی با سبک های جدید بنا شده اند و در آینده نه چندان دور شاهد احداث پروژه هایی از این قبیل خواهیم بود.

مجتمع رسانه ها یا Media Complex یکی از این پروژه هاست که همان طور که از نامش پیداست مجموعه ای است در ارتباط با مدیا که توسط مهندسان ایرانی طراحی شده و محل اجرای آن در بلوار آفریقا یا همان جردن سابق است.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر در رابطه با این پروژه به ادامه مطلب مراجعه کنید...

[تصویر:  sba-15.jpg]


ادامه مطلب
نویسنده: حمید درویشی ׀ تاریخ: جمعه 7 تير 1392برچسب:, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

برج خلیفه بلندترین برج دنیا در دبی امارات بنا شده است.

برای مشاهده اطلاعات بیشتر و شناسنامه این آسمان خراش به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب
نویسنده: حمید درویشی ׀ تاریخ: دو شنبه 3 تير 1392برچسب:برج خلیفه,بلندترین برج دنیا, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

در ادامه مطلب تصاویری از طولانی ترین پل های جهان را خواهید دید.عوامل بسیاری در اجرای موفق این نوع پروژه ها میتواند تاثیر گذار باشد از جمله توانایی مهندسان که قطعا و یقینا این توانایی در مهندسان ایرانی وجود دارد.

 

برای دیدن تصاویر به ادامه مطلب بروید...


ادامه مطلب
نویسنده: حمید درویشی ׀ تاریخ: یک شنبه 2 تير 1392برچسب:پل,پل های عظیم, ׀ موضوع: <-PostCategory-> ׀

CopyRight| 2009 , civil90.LoxBlog.Com , All Rights Reserved
Powered By LoxBlog.Com | Template By:
NazTarin.Com